Доказа,
смаза...
Омраза.
Лъжи и проказа.
Сиво небе...
Сърце - къде?
Какво ми отне?
Горчива, фалшива,
щастлива - безумна и дива.
Измислена.
Смислена.
Истинска.
Сама, непробудена,
учудена.
Смазана.
Наказана.
Отритната.
Нечута, невикана.
Свистене. Бучене.
Тласък.
Будя се с крясък.
Писък... Нисък.
Самотен. Необработен.
Себе си... Сега.
Тъга.
Безумна душа.
Истина в смисъла.
Капани във изхода.
Боли.
Вали.
Дъждът ми шепти.
Красива и болезнена.
Тъга есенна.
Ненаречена,
неизречена, заречена...
Просто обречена!!!
© Петя Терзийска Todos los derechos reservados