26 ene 2007, 3:52

Азбучна Безличност 

  Poesía
611 0 1
Азбучна Безличност

Аз
Бягам с
Вятъра
Горещ до хан
“Добра среща”.
Единственото ми
Желание бавно
Залязва с
Искрата бляскава на
Капчици кристални върху
Ламаринен покрив.
Мираж ли бе онази
Нощ или пък
Празник на
Разни тайнствени
Странни същества.
Танцувам тихо в дъжда и даже
Угасна ми и мокър
Фаса...
Хапливо щипят върху бузите ми
Целувките за сбогом
Чувам призрачно
Шушукане, което ми говори:
“Щом го обичаш, стискай зъби,
Юздите затегни и трай.Знам,
Ядовете с него просто нямат край!”

                       
                                       10. 10. 2005

© Боряна Янева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??