24 may 2011, 0:24

* * * 

  Poesía
784 0 4

Ще те обичам! Няма да боли!
Какво е болка? А какво раздяла?...  
Светът все пак, казват, се върти,
а аз така и не забравям... 
Но зная, може след година-две,
ще те посрещна в скромната квартира.
Една сълза във мрака ще блести,
една усмивка трябва, за да я изтрие...

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??