13 dic 2022, 6:48

*** 

  Poesía
118 0 0

свят
и стих са
едносрични
думи - о̀бичнообѝчни

 

стих
и свят
са срички - любвебезгранѝчки

 

свят

и стих
едно са и
пред БОГ добро са

 

стих
и свят творят
БОГОблагодат

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??