7 sept 2013, 0:08

Back to Reality 

  Poesía » Filosófica
512 0 1

Бас. Цигарен дим.

Целувам те - никотин.

Отпивам си - гренадин.

Стига.

 

Ако аз съм дъщеря,

а ти си син,

имаме ли бъдеще?

- С Вазелин.

Къде остана любовта?

 

Емоция съм,

а ти си секс.

Такива като теб

се вземат на екс. (С латекс!)

Илюзията да е жива!

В нашите... долнища.

© Моника Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??