6 abr 2006, 11:27

БАРАБАНИСТА 

  Poesía
489 0 0
Още в ранно детство
получи в наследство
не пари , а барабани
и започнаха покани .
Сватби и турнета ,
пържоли и кюфтета .
Ала ето вчера
живота завъртя го
в друга сфера .
Замина той войник
да стреля , да шие
копче и илик .
Преди той беше в СОТА ,
а сега в гвардейска рота .
Дадоха му да си избере
своя принос да даде ,
или гвардеец , или самодеец .
И вместо автомат и пушка
палката му стана дружка .
Занизаха се дни горещи ,
репетиции , нови срещи .
Мине ли добре конкурса
ще смени отново курса .
Пет дни отпуска награда
за ядене , шеги , наслада .

© Съни Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??