21 nov 2021, 21:50

Без изключение 

  Poesía » De amor
378 0 0

Без изключение

Миналото за нас се сви във точка –
останало далече в една мъглявина,
когато много давах, без отстрочка
в очакване, да не съм сама!

 

Дни, в които исках теб да чуя
и утрото да затрепти с твоя глас, 
да съм сутришната ти  магия
най-студеното да разтопи във нас!

 

Мислите изпълвах със копнежност –
до страст, любов в пламенни слова
откъсвах миг на топла нежност
за теб, любовта си да даря!

 

Дни, в които себе си отричах
да пълня твоите с благина,
и към теб моето Аз е тичало,
уморено да раздава топлина!

 

И всичко се приключи в точка. 
И главна буква в ново изречение –
Аз съм тази, която те обичаше –
Сега съм Себеобич, без изключение!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??