2 sept 2010, 15:48

Без приятели 

  Poesía » Otra
607 0 1

 БЕЗ ПРИЯТЕЛИ

 

1. Стоя на пейката сама...
без приятели...

И с празното шише в ръка

се питам: Най-добре ще ми е у дома ли?

Припев:
Без приятели е скучно!
Защо съм сам-сама?
И за приятелите ми е мъчно...
Няма кой да подаде ръка! 

 

2. Когато си
без приятели,
няма кой да те подкрепи...
Измъчва те, нали?

 

Припев 2:
Не се отчайвай ти!
Приятелството ще победи!
И знай,
че е време за щастлив край!

Соло:

Надеждата последна умира,

с нея щастието бързо се намира!
Приятелки сте,
дори да сте различни...

Припев 3:
Не е трудно да се извиниш,
грешките си да поправиш...
И ти, и тя
една на друга -
ще се обичате
и уважавате.
И тя -
твоята приятелка...
И ти -
нейната...

Ралица Костова

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • значи какво, ти, авторе, се изшегува с редактора и му предложи това в рубриката "поезия", а пък редакторът решил да си върне шегата и ...го направил публично

    ех, шегаджии.....
Propuestas
: ??:??