Прощавай, ще си тръгна,
не мога отново да заспя.
Прощавай, ще си тръгна,
искам да живея в яснота.
И ще ме молиш и ще питаш,
а аз ще замълча, ще се усмихна.
Ще те запомня там в сърцето
и ще тръгна без чао, без следа.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Г. Здравчева
© Todos los derechos reservados