Отдавна вече теб те няма,
за тебе спря да ме боли,
и от онази тежка рана
останаха невидими следи.
Научих се без тебе да живея,
и в болка, и в тъга, и в страх,
и съумях без теб да оцелея,
да те забравя само не успях.
© Селвихан Кайа Todos los derechos reservados
Поздрав!