8 oct 2016, 8:54

Без теб 

  Poesía » De amor
360 1 0

Не мина и ден от лятото горещо,
в който да не си бил в моите мисли.
И макар да ми е все още тежко,
постоянно търся твоите следи.
Не минава и минута, в която
да не мисля как бяхме само аз и ти.
И ти прегръщаше ме нежно, а аз
тъповато зяпнала те гледах с приятелски очи.
И не минава и секунда
без да си помисля какво ще стане с нас някой ден.
Дали пътищата ни ще се преплитат
или няма да си вече част от мен.

© Ia Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??