26 sept 2005, 17:19

Без тъга 

  Poesía
778 0 1
Не те вълнувам, очевидно.
Дори и аз разбрах това.
Разчетох твоето послание,
събрано между устните ти-
точно там, където те целувам
и в момента – но не със обич,
и все пак, странно, не и с болка.

© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??