24 may 2009, 17:31

Бездомни ветрове 

  Poesía
442 0 3

    БЕЗДОМНИ ВЕТРОВЕ       

 

Във мен бездомни ветрове

лудеят с обич в сетивата.

Откривам нови богове,

греба с шепи светлината.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??