9 may 2007, 16:25

Безгрижие 

  Poesía
986 0 7
Вятърът засука мустак...
Слънцето наклони калпак...
Ех, как прекрасно е времето пак...
Да помечтаеш, лежейки на хамак...
да се почувстваш като безгрижен хлапак,
тръгнал на поредното околосветско без ни един петак, но на мечти богат...
Безгрижието радост е...
Красиво - като необятното море, но понякога недостижимо е...

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??