29 dic 2009, 23:24

Безмълвен в камък 

  Poesía » De amor
585 0 2

Стоя безмълвен...

Скрит във камък...

Стоя в очакване

За Оня Миг -

(СЕГА) ...

Стоя без ИМЕ...

Само МЕЧТА...

 

Тихичко стоя

И ЧАКАМ...

ОНЯ МИГ...

ОНАЯ ЖЕНА!

С име на роса нежна...

С име на Вода...

 

Извор вълшебен...

Напиващ ме...

Омайващ ме!

Упойващ ме без свян...

Без срам...

 

СЕГА!

 

БЕЗМЪЛВЕН ЧАКАМ...

 

Безмълвен в камък...

 

Скрит във камък тихичко стоя...

 

И чакам ТЯ ДА МЕ ПРЕГЪРНЕ...

 

ДА МЕ ПРЕГЪРНЕ ЛЮБОВТА...

 

Земята пламна...

 

Огън заваля!

 

Вятър сбра пищни клони и листа

В дива пелена от Страст бясна...

Вик отекна в жадната тъма...

Хищна пламенна жена

ПРОСТЕНА...

 

СКРИТА В КАМЪК...

КАМЪК С ТЯЛО НА ЖЕНА...

 

Люляк и Бръшлян

Увиват таз снага гореща

Застинала безмълвна,

С поглед ням...

 

Роза ЖИВА расте В КАМЪК...

Камък във Лила...

 

БЕЗМЪЛВЕН КАМЪК...

 

Има думи...

Има Дума!

Само ЕДНА...

Изписана там...

Извезана с ласка

От една ръка...

 

И думата е Лъч Светлина

за таз душа гореща...

Думата е...

ЛЮБОВТА!!!

 

ЛЮБОВТА ЧОВЕШКА!

(извезана от неземна ръка)

на гръдта на Мъжа

и на НЕГОВАТА Жена...

скрила себе си в камък Сега...

Облякла тялото си с Люляк и Бръшлян -

Една Роза/Роса...

Една ЖИВА ВОДА

С име на жена...

 

(послесловие)

Хармонията на контрастите...

29.12.2009 г

Л- Е

 

http://vbox7.com/play:5c01951d ...............................................

© Л-Е Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??