14 may 2011, 10:05

Безнадежност в любовта 

  Poesía » De amor
554 0 0

   БЕЗНАЖДНОСТ В ЛЮБОВТА

 

О, тежко ми е… Аз не крия…

Не виждам  твоята любов!

Как исках в тебе да открия,

 приемника на моя зов!...

 

Очите ти към мен не гледат.

И аз не виждам в тях възторг…

Край мен си като сянка бледа...

          Ти с мойте чувства влизаш в спор!...

 

Стоиш ти,  каменно студена!

Не виждам в тебе порив нов…

О, от какво си наранена,

че се отказваш  от любов?!

 

Не чакам нищо, не  очаквам?!

Не можеш да обикнеш мен!

Агонията се протака!

А аз оставам наранен…

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??