4 oct 2017, 17:59

Безпътица 

  Poesía
692 0 0

                                           На един пройдоха 

 

 

Цял живот ли

                 ще се завивам

                          със чуждите постели?!

Цял живот ли

                     ще се лутам,

ще търся

                себе си 

                             във мен?!

Цял живот ли

                ще се питам –

                         накъде ли,

                                     накъде ли?!

Или ще си намеря

                              пристан

за духá 

               ми уморен?!

Но ще бъде ли...?!

                              Едва ли!

За покой –

                  не

                       съм роден...!

© Шани Todos los derechos reservados

19.08.1983г.

Сливен

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??