Тъжна усмивка,
ранима шега.
Тиха целувка,
щастлива тъга.
Горчив сладолед,
безцветна дъга.
Трева ароматна,
безценна сълза.
Чист въздух,
залено море.
Ехо сънливо -
самотно дете..
иска да стигне до твойто сърце!
Слънце сърдито,
звездица една,
тъжно-красива
самотна тъга.
Вселена безкрайна,
милиони сърца..
а мойто шепти... къде си, с коя?
© Елиза Todos los derechos reservados