11 jul 2007, 9:36

Безсмислица 

  Poesía
810 0 1
Каква измислица...

Едно безсмислено скучно момиче
стои между 4 стени,
пуши,
седи
и
мълчи,
и измисля реалности -
луди,
непонятни,
безсмислени...
хапе устни
и стреля с очи,
ала пак е банално
във житейската
дива реалност.
Тя измисля истории,
без да мисли
и се раждат
измислени,
непонятни
и
луди
творения,
ала
все пак
...безсмислици...

Тя измисля реалности...

© Лора Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??