28 may 2009, 21:41

Безсмъртие 

  Poesía » Filosófica
480 0 0

В смъртта се всеки смъртен е безсмъртен -

в способността си да остави

след себе си

несплетени дълги нишки,

размотани от кълбото на съдбата.

Но най-безцелен е живота,

когато ялова е в нивата пръстта

и тежък клас не може да роди.

Остава му единствено в разплата

с праха си да я натори.

© Милена Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??