24 sept 2009, 10:47

Безсъници 

  Poesía » De amor
1223 0 5

Синьо цвете.

Синьо небе.

Сини мисли.

Сини светове.

Синя коприна.

Синя мечта.

Защо с небосклона изчезна в нощта?

Дали  ще те върне обратно  денят?

Синьо цвете.

Синьо небе.

Сини мисли.

Сини светове.

Синя коприна.

Синя мечта.

Къде ли отиваш без мен във нощта?

Защо ли хлопаш на чужда врата?

Синьо цвете.

Синьо небе.

Сини мисли.

Сини светове.

Синя коприна.

Синя мечта.

Нощта се изниза на пръсти със стон.

Денят се ухили с гримаси безброй.

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??