20 sept 2007, 11:59

Безсънно 

  Poesía
728 0 1
Отново вечерта
под тъмния воал
тъй тъжно се промъква,
тъй хладна и самотна...
Тълпите са мираж,
изчезват в тъмнината...
И всеки дневен смях
нощта превръща в вопъл...

© Александра Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??