7 ago 2011, 22:27

Безвремие 

  Poesía » Filosófica
511 0 2

БЕЗВРЕМИЕ

 

Една ръка, протегната към друга,

приятелство  задържат  -

                                             векове.

Животът бавничко

                          през пръстите изтича,

приятелството  с него -

                          в други светове...

© Аура Бяла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??