Време е да ти говоря свят
И с откровение
Не мога да изказвам твърдо мнение
Защото вплита се съмнението
във радостта от сътворението
а как да си наместя изречението...
че да не е част от съчиненото
истина е творението
а не повторението.
© Полина димова Todos los derechos reservados