Лапни го, хапни го,
и ще го обикнеш.
Криво ще ти е без него,
само да му свикнеш...
Явно досега не си
изправяна пред този тест.
Но вярвам в тебе, вярвам ти,
че ще го направиш днес...
Припев:
Сили дава, дава сили,
бузки зачервява.
Айде мила, само би ли,
би ли го лапнала...
Виж го как съм го направил,
само тебе, тебе чака.
Не го гледай като дявол −
бързо хвърляй се в атака...
Устни разтвори широко,
нека влезе между тях.
Гърлото ти е дълбоко,
вчера вече го разбрах...
Припев:
Много хора са го яли
и харесало им е.
Вкусен ми е, не разбра ли,
направен с майсторски ръце...
Моля ти се много, писе,
само разтвори устенца.
Моля ти се, не муси се,
пробвай мъничко парченце...
Припев:
Лапни го, хапни го,
и ще ти хареса.
Витамини има в него,
а и бори стреса...
Колко още да те моля?
Спомни си стария моряк −
Силата ще бъде твоя,
ако... хапнеш си спанак...
Припев:
...
15.11.2017.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados