Мъртви са сълзите...
на най-хубавите бисери... на най-пленителния блясък,
загубили са се нявга в жарко слънце
и погълнал ги е жаден морски пясък.
А кой сега ще спре да ги погледа и да не иска да тръгва,
в страст и огън без следа да се изгуби,
очи без сълзи, без блясък... празни са...
в тях смъртта може само да се влюби!
© Ивелина Паунова Todos los derechos reservados