15 oct 2008, 10:47

Битак 

  Poesía
438 0 1
 

                 БИТАК

 

 

По сергиите всичко ще купите -

лудост продават на килограм.

Рекорда за глупост ще счупите -

генерал в униформа ставате там.

 

 

Ордени, медали струват грош.

Колко много слава на куп!

Разграбва се спомена лош -

на миналото вонящият труп.

 

 

Награди за храброст и доблест -

и други - за изтъркан стол.

Оловни войници вземат за почест.

 

... Историята прави карамбол.

 

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??