28 sept 2008, 16:30

Благодаря 

  Poesía
873 1 1

Благодаря

        Thank you for...

Благодаря за себе си

и за луната,

за жълтото на пролетните нарциси,

за светлината,

за всичко ново,

всичко мило.

Благодаря за теб,

за сладкото и за горчивото.

Благодаря че се усмихвам,

че съм жива,

че въпреки несгодите

все още съм щастлива,

че има за какво да пея

и какво да ви разказвам,

че искам да танцувам, да се смея,

че искам топлина да ви показвам.

Благодаря, че все пак има

и болка и тъга,

че се запазвам Аз и несломима

отправям поглед все нагоре

към небесната дъга...

                              17.05.2007

© Надя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??