28 may 2011, 10:44

Благодаря 

  Poesía » Otra
677 0 0

Моят син ще има много учители,

но Вие сте преди тях,

бяхте родители, когато аз не бях.

 

 

 

На всички възпитатели, които се грижат за нашите деца в детските градини.

© Светла Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??