26 jul 2017, 10:00

Благодаря 

  Poesía
1100 10 10

За твоето приятелство - Благодаря!
Благодаря на Бога, че те има!
Че беше тук, дори когато аз
бях лоша. Жалка. Гневна. Нетърпима.

 

И че каквато съм - такава ме прие -
заплетена на възел, непонятна.
Че ми отчупи от сърцето си парче,
дори да знаеш, че го губиш безвъзвратно.

 

Благодаря, че ми помагаш. Че видя
дори невидимото в мен. И го прегърна.
Че сподели със мен оная самота..
Най-личната. И в обща я превърна.

 

Приятелко, благодаря ти от сърце!
Дори мъгли, когато пътя ми загърнат,
ще късам мрака с двете си ръце,
да мога, щом ти трябвам - да се върна!

© Jane Doe Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??