3 may 2013, 14:53  

Благодаря ти 

  Poesía » Versos blancos
911 1 0

Благодаря ти, че си до мен

и изслушваш всеки мой проблем.
Благодаря ти, че през таз година

всяка трудност с мен премина.
Благодаря ти, че с усмивка ме даряваш,

кога съм тъжна винаги узнаваш.
Благодаря ти, че изслушваш риданията ми безкрайни

и ги превръщаш в наши тайни.
Благодаря ти, че доверие ми имаш

и всеки мой проблем на свой гръб взимаш.
Обичам те, приятелко любима - днес, утре, докрай,

а след края отначало!

© Цветина Данчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??