13 nov 2005, 21:30

Благодаря ти,че те има 

  Poesía
1949 0 2
Честит рожден ден!
Благодаря ти,че те има!
Пътуваш мислено към мен
с любов неустоима.
Празнувам с теб
и ти се радвам
и сладка нежност ме залива.
Обичам те!С любов ме грабваш,
по цели нощи не заспивам.
Какво се случва,
аз не зная,
но чуй,любими,
в този ден,
когато си с късмет роден
и с щастие благословен,
по много аз ти пожелавам
от всички хубави неща,
които има по света!

© Людмила Зарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??