21 jun 2007, 20:13

Благослов 

  Poesía
538 0 7
 

Благослов



Едничка дума - капка дъжд.

В пустинята избухна цвете.

Живот велик и вездесъщ!

I wish to you be very happy!

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??