6 oct 2011, 13:28

Блъф 

  Poesía
530 0 0

Ръце в ръце!

Очи в очи!

Но не сърце в сърце.

Това, което най боли...

 

Ръцете пак се галят,

очите пак се гледат.

Сърцата не изгарят,

в заблуда се оплитат.

 

Тук няма жажда за любов,

тук има две тела...

движение, а после апостроф...

един мъж... и една жена.

 

 

 

© Лина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??