30 nov 2018, 6:36

Бог 

  Poesía
315 3 2

ххх

Бог нали не греши
и от всичко ни дава.
Със тъга ни суши.
Със любов ни спасява.

 

Знае винаги Бог,
колко можем да носим.
Всеки устрем висок
буря е от въпроси.

 

Дава ни тишина
Господ Бог за отсрочка.
Кротката синева
е опорната точка.

 

С вярата като с лост
да повдигнем живота! 
В него всеки е гост.
Търси висшата  кота.

 

Господ Бог не греши.
Учи ни на смирение.
Със любов ни теши
и със нежно търпение.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??