11 dic 2016, 0:19

Богата душа 

  Poesía » De amor
545 1 0

Богата душа

 

Обичам те, желая те, горя,

аз искам да съм твоята мечта,

да чувам ден и нощ чаровният ти глас,

да има мигове прекрасни между нас.

Животът много кратък е 

и бързо отминава покрай нас,

не искам да мечтая, 

а главния герой в шоуто да бъда аз.

Отлитат дните и годините

и вече сме в края на мига,

аз знам, че всеки идва сам и сам си отива,

но аз съм много обичлива и самотна душа.

За голямо сърце и богата душа няма възраст,

тя винаги гори, пламти и се бунтува.

Защо е кратък човешкият живот,

не смогва човек да развие своите способности.

Бушуват чувствата ми, като вулкан, 

аз искам целия свят да ти дам.

за мен няма по-свято нещо от любовта,

щом стопля душата и сърцето ми тя.

© Соня Todos los derechos reservados

Един вулкан от любов

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??