23 jul 2007, 9:14

Богиня 

  Poesía
626 0 0
Докосваш ме със поглед, ще потъна в твоите очи,
най-красивите звезди, аз скромно вглеждам се в тях,
ах, със тях ме заплени, изтръпвам, как ще полудея,
богиня, ангел, все едно, ти си избери.
Аз те търсех и намерих, питаш се какво ме заплени,
твоето излъчване и доброта, твоите ласки, мекота,
истината е вълшебница, преобразила моята душа.
Усмихни се и това ми стига за награда, целуни ме
и небето ще ти подаря, хвани ръката ми, а аз ще те
прегърна и ще те предпазя от студа.

Истината, която чуствам, идвайки от моето сърце,
написах на теб, богиньо, ангел, с голямото сърце.

© Никола Гьопсалиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??