5 feb 2010, 21:17

Богинята на любовта 

  Poesía » De amor
890 0 2

 И нощем, когато заспя,

изникваш в съня ми

тъй хубава и непокорна,

красива и жестока...

 

Обичам да те гледам,

дори и след като заспя,

ухаеща на рози

и есенни цветя...

 

Докарваш в главата ми

мисли само за хубави

неща и

тръпна аз от образа ти нежен...

 

Кога ли ще те видя пак

и в ръцете ми

да бъдеш като

изваяна от мен...

 

Като богинята на любовта...

© Цвети Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??