12 dic 2019, 9:17

Бойко към Радев 

  Poesía » De humor
563 0 0

"Гледах те сал една минута,

после мач отидох да играя.

Шубе ме е като от вълк кошута,

остави ме, не мога туй да трая."

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??