5 may 2006, 9:14

Болка 

  Poesía
683 0 3

Защо изпитвам болка,

щом чувства няма?

А може би е малка,

може би... голяма.

 

Защо изпитвам болка,

щом ти си още тук?

Поставил те на стойка

във отминал кът.

 

Защо изпитвам болка,

щом с усмивка ме даряваш?

Усмивката от кройка

на откровена радост.

 

Защо изпитвам болка,

щом в сърцето ще останеш?

В запазен кът на болка

ти във него ще попаднеш.

 

Защо изпитвам болка?...

Не! Отговор не ща!

Защото... няма болка,

но в повечко тъга.

 

03.06.2006г.

© Янчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??