Тези думи са лесни за слушане.
Не бодат. И миришат на лайка.
Наркотик за душите запушени.
Не болят. Не оставят утайка.
Тези думи - безплътно-балонени,
безпардонно- фалшива химера,
губят вкус. Като цветни бонбони
в срок на годност, изтекъл от вчера!
Честит празник на всички Откровенци! Бъдете здрави, вдъхновени и уважавайте думите! :) Наздраве!
© Елена Биларева Todos los derechos reservados