30 sept 2009, 9:23

Брат и сестра 

  Poesía » Otra
29027 1 3

Една плът и кръв сме родени,
заедно сме в радост, болка, проблеми.
Отредено е да сме такива
и няма белег или спомен, който ще изтрия!

Помня всяка рана,
всяка безсмислена игра,
всяка малка тайна,
всеки спор, всяка шега.

Помня всяка нощ, в която не заспивах
и тихичко при братското легло отивах...
Будех те, а ти се усмихваше,
успокояваше ме, а страхът утихваше...

Заключени са спомените в моята душа
и колкото и да сме големи,
в спомена още сме деца...
каквито и да са проблемите,
винаги ще бъдем брат и сестра!

© Цветина Ненчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??