Къде да намеря утеха за мойто разбито сърце?
Дочувам самотното ехо, което в нощта ме зове.
А тази нощ е безкрайна, безкраен е идният ден.
Всичко е толкоз безлично откак не си вече до мен.
Забрави за своите клетви за вярна и вечна любов,
но въпреки болката силна, пак теб ще обичам до гроб.
© Валентина Атанасова Todos los derechos reservados