Защо все буден своя сън очакваш...?
Небето се издига над смъртта!
Онова, което търсиш по Земята,
е облакът преминал между тях.
А този сън ще е и сън последен -
скрил себе си в тунела на нощта...
И ти ще си сънуващият странник,
облегнал се за миг на Вечността!
© Младен Мисана Todos los derechos reservados