21 feb 2023, 21:05

Буря 

  Poesía » De amor
265 0 1

Небето се разкъса!

На парчета!

Не заплака...

Замълча.

В очите ти се скрих,

но в тишината...

Не се намерих там!

© Диана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??