24 may 2014, 19:57

Бъди 

  Poesía » De amor
666 0 5

Бъди свободна ти
и не мисли
за другите души.
Бъди дихание на вятъра
и нежен морски бриз.
Бъди самотна ти
и силна ти бъди.
Неволите преборвай
и от деня не се отчайвай.
Легни на пясъка
и моля те аз нежно,
там се отпусни.
Бъди надежда
и от затвора твой
се ти пусни.

Бъди опора моя

и от самия мен

ме ти спаси.

Бъди изгора моя

и мой палач,

и верен спътник,

и верен съдник.

Бъди, бъди, бъди.

Без теб не мога аз.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??