13 ene 2015, 15:02

Бъди ти 

  Poesía » De amor
932 0 0

Бъди  ти

 

 

Бъди нежен бриз галещ коси

и неспирен блясък в очи.

 

Бъди светъл лъч в нощта

и красив спомен от мига.

 

Спирай ми с поглед дъха

и сбъдвай всяка мечта.

 

Преобрази този свят,

бъди тъй истински и непознат.

 

Бъди моя радост и зов

и бъди на всичко готов.

 

Любовта си в моето сърце,

ти всичко ми даде,

но и всичко ми взе.

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??