5 sept 2006, 12:04

Царска одежда 

  Poesía
625 0 1
  Сега кажи за какво да живея?
  Кажи ми как да кажа на сърцето,
  че ти го облече в царска одежда,
  в която то бавно умира?
  Кръвясали очи проклинат!
  Мигът на безнадежност се
  превръща във вечност! Душата
  вместо да крещи от болка,
  се предава с две ръце!
  И Лукавия щастлив при себе
  си я взима!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Или аз не съм в ред, или ти...Тук има голямо противоречие, което не мога да разбера...
Propuestas
: ??:??