12 mar 2011, 18:00

*** 

  Poesía » Otra
497 0 0

        ***

Казвам ти:

„Не ме е страх…” -

Ще се науча да плувам –

имам си добър учител…

… животът мой!

Казвам ти:

„Не ме е страх…” -

Ще се гмурна в морето,

отразяващо се

в без крайното небе!

А вълните на морето

ще ме носят -

като че ли съм лодка…

но тази лодка си има душа,

ала морските вълни

къде ли ще я отведат

и как ще я променят?

Това никой не знае,

дори и самата лодка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Донка Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??