17 mar 2021, 21:33

Целувка с червило 

  Poesía » De amor
260 0 2

Не задраскват усмивката

на финала щрихите,

с червило насищам

бледо розовите извивки,

с които ще те достигнат

моите целувки.

Така и така ще ти кажа,

така и така ще се досетиш.

Моето ноу-хау е да те заключя

с тях по-добре.

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??